Tvrtka MADRIA INVEST usmjerena je na poslovanje nekretninama kroz tri ključna segmenta koja uključuju strateško savjetovanje, razvoj i realizaciju investicijskih projekata i posredovanje u prometu nekretninama.

MADRIA INVEST predstavlja nastavak upravljačkog djelovanja i novu fazu poslovne ekspanzije temeljenu na dosadašnjem poslovanju kroz  tvrtku Sunčani dom.
Realizirali smo niz uspješnih projekata i brojne kupoprodaje na području Sjeverne Dalmacije što je utkano u temelje Madria tima koji pristupa svakom klijentu s razumijevanjem njegovih potreba i kroz odgovoran te stručan pristup pronalazi najbolje rješenje.

Madria tim ima više od 15 godina iskustva u posredovanju u prometu nekretninama što dokazuju i naši zadovoljni klijenti.

Ciljano smo usmjereni na nekretnine smještene na području Sjeverne Dalmacije s naglaskom na grad Zadar i Zadarsku županiju. Ako tražite rješenje i šire u Hrvatskoj naš tim će vam pružiti podršku kroz mrežu partnera.
Tim stručnjaka tvrtke raspolaže sa širokom paletom ekspertiza u području:

  • Posredovanja u prodaji i kupnji nekretnina, bilo da se radi o prvoj kupnji obiteljskog doma ili prodaji vaše nekretnine ili pak tražite odgovornog partnera gdje Madria tim postaje prodajni odjel investitora
  • Savjetovanja u području investiranja u nekretnine jer ulaganjem želite osigurati nove poslovne vrijednosti ili pak povećati svoj osobni budžet
  • Razvoja projekata gdje Madria tim osigurava podršku od početne faze, analize tržišta, prijedloga i izbora lokacije pa sve do završne faze izgradnje uz sustavno praćenje izvedbe kako bi se projekt realizirao u zadanim, realnim rokovima

Naš cilj je stvaranje dalekosežnih vrijednosti što smo dokazali i kroz niz uspješno realiziranih projekata koji su premašili očekivanja zadovoljnih kupaca i investitora.

Naša misija

Odaberite. Investirajte. Uživajte!
Tvrtka Madria Invest sinonim je za odgovornog partnera koji pruža usluge u području poslovanja nekretninama. Svoje poslovanje temeljimo na izvrsnosti i individualnom pristupu kako bi izbor kupca i partnera bio jednostavan. S pažnjom i naprednim stručnim znanjima usmjeravamo svoje kupce i partnere u investicijskom ciklusu bilo u sunčani dom ili razvojni projekt što povećava razinu zadovoljstva i uživanja svih dionika u procesu.

Naša vizija

Vizija tvrtke Madria Invest je uživanje naših partnera i kupaca te povećanje kvalitete življenja svih dionika uz stvaranje dodatnih vrijednosti za širu zajednicu kroz kontinuirana ulaganja, inoviranje i modernizaciju.

© Madria Invest d.o.o. - Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.