Naše usluge

Napredna stručna znanja
i besprijekorno iskustvo

Tim stručnjaka tvrtke Madria Invest usmjeren je na savjetovanje u poslovanju nekretninama, posredovanje u kupoprodaji nekretnina, razvoju i realizaciji investicijskih projekata te upravljanju prodajnim procesima za investicijske projekte.

Savjetovanje u poslovanju nekretninama

Dugogodišnje iskustvo u poslovanju nekretninama osiguralo je kupcima-partnerima najefikasnija ulagačka rješenja uz optimizaciju procesa.

Posredovanje u kupoprodaji nekretnina

Madria Invest je licencirana agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina koja kupcima olakšavaju kupoprodajni proces s finalnim ciljem stvaranja dodatnih vrijednosti što utječe na povećanje kvalitete življenja i osigurava investitorima realizaciju njihovih strateških ciljeva.

Razvoj i realizacija investicijskih projekata

Usluge u području razvoja i realizacije investicijskih projekata osiguravaju investitorima cjelovitu podršku, od analize tržišta, lokacije, izrade idejnog koncepta pa sve do gradnje i praćenja provedbe operativnih zadataka.

Upravljanje prodajnim procesima za investicijske projekte

Madria Invest svojim partnerima pruža cjelovitu podršku u prodajnom procesu njihovih investicijskih projekata. Prilikom idejne faze gradnje stambenog ili poslovnog kompleksa Madria tim postavlja temelje prodajnog procesa i kroz efektivnu prodaju osigurava partnerima povrat investicije. 

Načela održivosti za dobrobit čovječanstva

U svim fazama poslovanja i kroz sve segmenta usluga Madria Invest tvrtka operativno provodi principe poslovne održivosti koji se naslanjaju na ostvarenje ESG ciljeva (eng. Environmental, Social i Governance odnosi se na okoliš, društvo i upravljanje).

Održivi razvoj načelo je poslovanja tvrtke Madria Invest  kako bi se kroz investicijske cikluse, bilo u vidu ulaganja u sunčani dom ili poslovni kompleks, osigurala dodana vrijednost svih dionika što se posljedično preljeva na stvaranje opće društvene dobrobiti.

© Madria Invest d.o.o. - Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.