Zadar, Plovanija, urbana vila

Urbana vila sa šest moderno opremljenih stanova u Zadru, na području Plovanije, s pogledom na more i mediteranskim vrtom.

Urbana vila sa šest moderno opremljenih stanova u Zadru, na području Plovanije, s pogledom na more izgrađena je od materijala visoke kvalitete i s posebnom pažnjom. Pazilo se na svaki detalj, od uređenja eksterijera s mediteranskim vrtom do vrhunski opremljenog interijera.  

Novogradnja je obuhvatila izvedbu dvosobnih i trosobnih stanova, površina od 70 m2 do  132 m2, idealnih za iznimno ugodan obiteljski život. Svakom stanu pripala su po dva parkirna mjesta.

Stanove na prvom katu oplemenili su balkoni s drvenim pergolama, a na drugom katu izvedene su prostrane krovne terase. Cijela urbana vila ima jedinstven pogled na more i zadarski arhipelag.

Mediteranski vrt obuhvaća travnjak s višegodišnjim maslinama i pažljivo biranim biljem, a okružen je kamenim zidom što osigurava dodatnu razinu intime.

Pri izvedbi projekta posebna se pažnja posvetila izboru lokacije. Vila je smještena u središnjem dijelu grada, na području Plovanije. Svi dijelovi grada Zadra udaljeni su svega pet minuta vožnje.

Područje je manje gustoće naseljenosti, a okruženje je zona zelenog pojasa. Vila je izgrađena na povišenom terenu što je osiguralo čaroban, romantičan pogled na cijeli grad.

Opseg projekta: izbor lokacije, idejna faza, priprema i planiranje, izgradnja urbane vile, praćenje i kontrola izgradnje te rekordna prodaja stambenih prostora.