04.06.2024

Family Living – Novi moderan projekt u Zadru.

Family Living – Novi moderan projekt u Zadru.
Nakon predstavljanja velikog projekta IADERA NORD, za koji je interes kupaca opravdao, pa usudili bi se reći i nadmašio sva naša očekivanja, Madria Invest tim, sad vam predstavlja nešto potpuno drugačije...
Kako svakom projektu volimo pristupiti proaktivno, i s puno entuzijazma, dok je ovaj bio još u povojima, razmišljali smo o nazivu istoga.
Uvijek smo svi u timu uključeni, jer baš svatko od nas ima neku ideju, razmišljanje koje se uzima argumentira i raspravlja.
Na jednom od jutarnjih brifinga FAMILY LIVING je usvojen jednoglasno...

Pa krenimo redom....

Lokacija
Projekt se nalazi u „kvartu” Skročini.
U neka davnija vremena, nama Zadranima je to nekako bio zabačen, čak i rubni dio grada.
Tada je i naš Zadar bio puno manji, pa su i  kvartovi poput Plovanije, Melade i sl. bili neatraktivni.
Sve se događalo u najužem centru grada ili Višnjiku, pa je i velika većina  naših kupaca priželjkivala samo te lokacije...
Sa širenjem, rastom, novom infrastrukturom, malo, po malo i rubni Vidikovac, pa i Skročini su postali neke od poželjnijih mjesta za kupovinu nekretnine.
Jednostavno stvari su se -promijenile...
U blizini FAMILY LIVING projekta, svi su važni sadržaji za savršeno obiteljsko stanovanje ( OŠ Bartola Kašića, vrtići, trgovine....)
A ono što bismo posebno izdvojili je najavljen veliki strateški projekt na „bivšoj barutani” udaljen svega nekoliko minuta hoda od FAMILY LIVING-a.
Na službenim stranicama Grada Zadra objavljena je projekcija područja sportsko- rekreacijske namjene, konkretno budućeg atletsko- nogometnog centra i -kampa Skročini.
Isti će posebno oplemeniti i dati dodanu vrijednost cijelom stambenom naselju Skročini, pa tako i projektu FAMILY LIVING.
Planira se uz ostalo, izgradnja bazena s hidroterapijom, više travnatih i ostalih terena za specijalizirane treninge nogometaša, cijela jedna zelena zona koja nedostaje tom dijelu grada.


Obitelj i obiteljsko stanovanje
Kažu kako živimo u kulturi ambalaže koja prezire sadržaj.
Family Living nije ta priča.
Radi se o manjoj stambenoj zgradi, koja se sastoji od prizemlja, dva kata i krovne terase, smještenoj na površini zemljišta od 1200m2.
Sadrži devet stambenih jedinica koje nude savršen spoj udobnosti i modernog dizajna.
Na svakoj etaži je smješten po jedan jednosoban i po dva dvosobna stana, koji odgovaraju različitim potrebama naših kupaca.
Stanove u prizemlju krasi vrt uz dodatak lođe ( jednosoban stan) i natkrivenih terasa + vrt ( dvosobni stanovi ), idealno za ljetna druženja i vlasnike kućnih ljubimaca.
Jednosoban stan na prvom katu ima također lođu, a posebno atraktivni i komforni su natkriveni balkoni (18m2) u dvosobnim stanovima, jer okružuju stambeni prostor s dviju strana.
Posebno specifični su stanovi na drugom katu u kojima iz lođe i natkrivenih balkona stepenice vode do privatnih krovnih terasa.
Krovne terase su jako popularne ako odlučite stan dati u najam kroz ljetne mjesece...
Uz malo mašte, može postati prava oaza za hedoniste.
Ako niste ljubitelj krovnih terasa, već i sama lođa ili balkon je dovoljno prostrana za sve vaše gušte...
Da ne duljimo previše, kako smo i na samom početku rekli, vjerujemo i stojimo iza svakog našeg projekta.
Nastojimo biti sve bolji i bolji, dok osluškujemo vaše želje i preference...
Neki od vas vole život u velikim, grandioznim objektima poput naše IADERE NORD, dok neki teže pomalo intimnijim , manjim zgradama, gdje susjedi postaju gotovo pa obitelj.

Za sve detalje koje nismo naveli, a rado biste nas pitali, cijeli Madria Invest tim tu je za vas...