22.01.2024

Zašto Iadera Nord?

Zašto Iadera Nord?
Neki povijesni zapisi kažu kako je Jaderu, iz koje se razvio današnji Zadar, kao koloniju rimskih građana osnovao sam Julije Cezar. Iako Iadera Nord nije rimska građevina, već će biti moderna i nova, u njoj ćete imati prave „cezarovske” povlastice.

Lokacija, lokacija, lokacija...
Zašto je jedinstvena i kako bi mogao izgledati dan ako ćete stanovati u Iaderi Nord?

Pa recimo, ako imate djecu, ispratite ih poljupcem i ostavite tetama u vrtiću, koji je šetnjom udaljen tek nekoliko minuta. Nakon toga lagano, bez stresa možete i na kavu u obližnji kafić, pa na posao. Vi koji imate veće klince, vama je još i bolje, jer oni mogu i sami do škole, koja im je na minut hoda od stana.

Kad se vratite s posla, kao i sve nas, sigurno vas čeka raspored dječjih slobodnih aktivnosti obično magnetom naljepljen na hladnjak. Stariji ima plivanje, mlađa gimnastiku, srednja bi se prebacila s atletike na ritmiku, a svi vi sretnici koji ćete živjeti u stanovima Iadera Nord, svojim malcima možete bezbrižno mahnuti s loggie ili prozora i pustiti ih same, budući im je ŠRC Višnjik na niti 300 metara. Nema sjedanja u auto, vožnje, čekanja i stresa jer vas istovremeno doma čeka hrpa kućnih obaveza. Sad vam je sve toliko blizu da, dok klinci bezbrižno treniraju, vi se možete opustiti i napokon uživati u vremenu za sebe i vlastitim aktivnostima.

Ako to vrijeme i vama podrazumijeva aktivan život, trening i sport, onda torbu na rame i za nekoliko minuta ste i vi na terenima, stazama i bazenima Višnjika ili u dvorani najtrendi fitness centra.

Ukoliko ljeti poželite brzinsko osvježenje u moru ili su vaš stan „okupirali” prijatelji i rodbina s „kontinenta”, plaže Uskok, Kolovare, Borik su odmah nadomak. Ako u stanu ne živite, već ste ga kupili za najam turistima, nabavite im bicikle ili romobile i za nekoliko minuta su u centru grada, na Poluotoku, u baru, restoranu, ribarnici, tržnici, na Pozdravu i zalasku sunca.

Ako ste od onih koji vole „kužinavati“, u situacijama kad vam ponestane brašna, jaja, šećera, ili su vam se najavili neplanirani gosti, opet blago vama. Trgovački centar vam je eto tu, na minut-dva.

Sve u svemu...
Ova vrhunska novogradnja nudi vam puno više od doma. Iadera nord pruža doživljaj potpune udobnosti i lakoće življenja.

Kako ističe uigrani tim profesionalaca i stručnjaka Madria Investa: "Spojili smo najbolje od dva svijeta - urbanu dinamiku i tradiciju, mirnoću i lakoću „dalmatinskog čovika” i mentaliteta".

Definitivno, projekt Iadera Nord nije hladni betonski stambeni kompleks poput mnogih, već predstavlja zajednicu koja će vas pratiti, rasti i razvijati se zajedno s vama.

I na kraju, za sva pitanja tu su za vas ovlaštene, stručne agentice Ivana i Tatijana, kao i dvije koordinatorice ureda Maja i Martina.